Tijdens mijn studie fysiotherapie groeide mijn twijfels over het vak, maar besloot ik bij gebrek aan een plan B de studie toch af te maken en aan de slag te gaan in het werkveld. Toch bleef de passie in mijn werk ontbreken en zocht ik naar een manier om mij verder te oriënteren in mogelijke loopbaan richtingen. Bij Eva kon ik met dit vraagstuk terecht en heb ik middels een loopbaantraject inzicht gekregen in o.a. mijn interesses, kwaliteiten en de arbeidsmarkt.

Samen met Eva heb ik een ontwikkelplan opgesteld met concrete stappen die ik ga zetten, waardoor ik het ‘zetje’ heb gekregen die ik nodig had. Ik heb het traject volledig online gevolgd, waarbij de gesprekken met Eva via videobellen plaatsvonden. Los van dat dit passend is bij deze tijd, ging het naar mijn gevoel niet ten koste van de kwaliteit en had het ook voordelen. Zo konden we samen, zoals middels scherm delen, online uitwerkingen van opdrachten bekijken of relevante sites bezoeken.

De begeleiding heb ik als erg prettig ervaren. Eva zorgt voor persoonlijke gesprekken en haar open houding en positieve energie werken daarbij uitnodigend om verder te komen in het proces. Mijn motivatie om mijn passie te vinden in mijn werk is gegroeid door de inzichten die ik gekregen heb, maar vooral door de passie die Eva uitstraalt in háár vak!