Gratis loopbaangesprek

In dit gesprek van 30 minuten bespreken we jouw situatie en vraag. Ik denk met je mee, geef je tips. Het kan zijn dat je hieraan voldoende hebt, dat is prima. Het kan ook zijn dat je verder wilt, dan bespreken we dat. Zo simpel is het! Bericht me dat je een gesprek wilt. We maken een langs-de-IJssel-wandeling (voorkeur), bellen of Teamsen.

Gratis loopbaantraject voor medewerkers van de Rijksoverheid

Voor medewerkers van de Rijksoverheid is er tot en met december 2023 (of als de pot leeg is, actie dus!) de mogelijkheid om gratis een loopbaantraject te starten onder de regeling ‘Loopbaanadvies Rijksoverheid’. Je hebt hiervoor geen toestemming van je leidinggevende nodig. Voor meer informatie, bekijk wat het A+O-Fonds Rijk hierover schrijft. En doe deze check om meteen te weten of je in aanmerking komt of niet. Ik doe als gecertificeerd loopbaanprofessional ook mee aan deze regeling.

Tips per mail

Werkplezier houden en/of vergroten? Lang gezond en met plezier werken? Op de hoogte blijven van kansen via de overheid? Weten hoe je erachter komt wat je leuk vindt en goed kan? Schrijf je in!

 

Hulp bij keuzes maken

De zomer nadert met rasse schreden… Wat zijn jouw plannen nog vóór de zomer? Gaat het allemaal lukken? Ik help je graag met m’n gratis audio-oefening om:
– inzicht te krijgen in wat je belangrijk vindt bij keuzes maken
– keuzes te maken
– durven loslaten
En dit allemaal al wandelend, dus ook:
– een fris hoofd
– beweging voor de benen
– ervaren hoe de natuur je helpt bij alledaagse vraagstukken.
Vraag ‘m aan!

 

Behoefte aan tips?

Maak dan vandaag nog een afspraak!
Samen kijken we rustig naar jouw situatie en wat jij graag wilt bereiken. Neem contact op om kennis te maken of maak direct een afspraak (gratis).

Leer dingen waar je de rest van je leven profijt van hebt, kennis waarmee je nu of later zelf de juiste stappen kunt zetten in je loopbaan.