Organisaties

Organisaties waar mensen werken die ik heb geholpen zijn o.a.: (of ga direct naar alle ervaringen)

GGD GHOR
CAOP
Visie Groep Zorg & Werk
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Nederlandse Vereniging Psychosociale Oncologie en IKNL Integraal Kankercentrum Nederland
Saxion
NOC+NSF
's Heeren Loo
Provincie Overijssel
Tactus
Keolis Nederland
Zone College
Hogeschool Windesheim

Ervaringen

Lees hoe anderen Sterk in je loopbaan! ervaren.

Mystery Person
{
Eva is een heel prettig persoon om mee te praten. Ze geeft je opdrachten en inzichten mee die je echt antwoord geven op je vragen!
Ze straalt rust uit. Verder sprak haar openheid en vermogen om een andere blik op zaken te werpen me aan.

Ik kwam bij haar met de vraag ‘Wat moet er in mijn werk zitten om het langer leuk te laten zijn?’
Het loopbaantraject gaf me inzichten in mijn talenten, wat vind ik leuk en waar krijg ik energie van. Maar ook wat wil ik niet meer in mijn werk en werkomgeving.

Het idee om wandelend gecoacht te worden vond ik in het begin even wennen. Maar het is juist heel fijn om al wandelend te praten over wat je bezig houdt. Je zit niet opgesloten in een kleine ruimte, waardoor je meer de tijd voelt om na te denken over een antwoord op een vraag.

5
Carien
Mystery Person
{

Ik wilde graag een bewuste keuze voor een baan maken; een realistische keuze, meer vanuit mijn behoefte en minder vanuit angst.

De gesprekken met Eva leverden me van alles op: concrete tips/handvatten, mentale support, helderheid in wat voor mij belangrijk is in mijn werk, veel acties (waaronder oriënterende gesprekken gesprekken met mensen uit Eva’s netwerk). Het inzicht dat in beweging blijven (veel gesprekken aangaan, sollicitaties doen, etc.) en bij jezelf blijven uiteindelijk loont. Ik heb een nieuwe baan gevonden die bij me past!

Ik heb Eva als een positieve, empathische en daadkrachtige loopbaancoach ervaren. Ze past haar aanbod aan op je hulpvraag en behoeftes. Geeft je het nodige vertrouwen en stelt ook kritische vragen die je helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Bovendien legt ze veel lijntjes met haar netwerk, heeft ze duidelijk kennis van haar vak en geeft ze je concrete tips en tools waar je iets mee kunt. Al wandelend praatte ik makkelijker.

5
Iris
Mystery Person
{

Ik voelde mij niet op mijn plek binnen de afdeling.

Door dit loopbaantraject is mijn zelfvertrouwen aanzienlijk toegenomen. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen in het hele loopbaanproces, ook door de gedachte dat loopbaan continu is (continu schuiven, nieuwe dingen, etc.) Die bewustwording geeft al veel meer rust en ruimte om te ontdekken. Zo ben ik nu bezig met een onderzoek naar het klantensysteem.

Van de wandelingen in de natuur en metaforen heb ik genoten! Die geven echt een hele andere kijk. Het is me ook opgevallen dat Eva een vaardigheid heeft om bij te sturen, zelfs als de behoeften en wensen wat onduidelijk zijn. Zo heb ik meerdere keren ervaren dat ik erg positief de sessie verliet, terwijl ik die minder positief startte. Ik zou iedereen aanraden, om voor de wandelingen te kiezen. Die geven een hele andere draai aan de ervaring, en brengen je weer dichter in de natuur. Zo ben ik veel vaker buiten aan het wandelen dan voor het loopbaantraject.

Ik zou Eva van harte aanbevelen omdat ze erg geduldig is, ze kan uitstekend luisteren en een gevoel van rust creëren. Samen met de metaforen die ze gebruikt vanuit de natuur brengt ze positieve verandering in zowel professioneel als privé vlak.

 

 

 

5
Mevr. Bolt
lauran
{

Ik vind heel veel dingen leuk om te doen maar waar ligt nou echt mijn kracht en is het te trechteren zodat ik meer specifiek bezig kan gaan.

Het groepstraject leerde me beter naar mensen om mij heen en naar mijzelf te luisteren. En een stukje zelfvertrouwen hoe met sommige situaties om te gaan en mij meer te focussen op dingen/werkzaamheden waar ik energie van krijg.

Eva’s begeleiding is top! Ze is volledig open en eerlijk en kan ook een spiegel voor houden maar daarnaast denkt ze ook mee. Als je denkt eens te willen onderzoeken of sparren over je huidige werk situatie, dan is dit een heel leerzaam traject.

5
Lauran Duringhof
Groepstraject
Mystery Person
{

Ik wil graag een andere baan, maar wat vind ik nou eigenlijk echt leuk? Daarmee ging ik naar Eva.

Het groepstraject leverde me op dat ik meer durf het gesprek aan te gaan en dit opent op een verrassende manier deuren die ik van tevoren niet had verwacht. Ik ben hierdoor uit mijn comfortzone gestapt in de zoektocht naar wat mij gelukkig maakt in een baan. Dit gun je natuurlijk iedereen, dus wat mij betreft zeker een aanrader (ondanks dat ik eerst zelf ook een beetje sceptisch was :))

Eva’s begeleiding is erg fijn. Ze is rustig, luistert goed, stelt goede vragen en geeft fijne tips.

Het was heel fijn om in groepsverband aan de slag te zijn! Herkenning en verhalen van andere horen is heel waardevol en helpend in je eigen zoektocht. Ook was het was heerlijk om buiten de gesprekken te voeren. Metaforen uit de natuur helpen je je gedachten te verzetten en jezelf uit te dagen.

5
Mevr. Schotanus
Groepstraject
femke
{

Ik loop al een tijdje vast op mijn werk, heb het gevoel dat het soort werk, de werkomgeving en de werkdruk niet bij mij passen en ik loop constant op mijn tenen.

Door de wandelgesprekken met Eva heb ik veel inzicht gekregen in waar ik precies tegenaan loop en wat ik wel zoek in mijn werk om meer werkplezier te ervaren. Dat heeft geleid tot een concreet plan waarmee ik binnen mijn huidige werk in gesprek ga. Ik heb nu weer het gevoel dat ik de regie heb over mijn eigen loopbaan en kijk positief naar de toekomst.

Eva is professioneel, vol passie en weet door de juiste vragen te stellen en doorvragen tot de kern van het probleem te komen. De opdrachten hebben gezorgd dat ik nu beter weet wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik precies zoek. Het wandelen in de natuur vind ik een prettige manier om in gesprek te gaan. Het zorgt makkelijke voor focus en ontspanning, verruimen van je blik en creativiteit door gebruik te maken van de objecten die je in de natuur tegenkomt.

5
Femke Klooster
Mystery Person
{

Ik kwam bij Eva met ‘Er kriebelt iets in mij, maar weet niet goed wat.’

Ik heb de gesprekken buiten als meerwaarde ervaren. Het kijken naar de natuur, het letterlijk in beweging zijn, zetten m’n zintuigen aan en mijn voorstellingsvermogen. Dit is helpend geweest om een beeld te vormen, waar ik sta en waar ik naar toe wil.

Ik raad anderen dit groepstraject aan vanwege de meerwaarde van de dynamiek van een groep. Hierdoor kun je soms wat uit je comfortzone stappen. Je daagt jezelf meer uit hierdoor. Het was verrassend positief om deel te nemen in een groep. De herkenning, de verschillen, het uitwisselen en meedenken waren van waardevolle input.

5
Christian
Zwolle
Groepstraject
Christel
{

Na een soort van meltdown t.a.v. m’n werk, ben ik met Eva op zoek gegaan naar m’n “sparkle”. Wat vind ik écht leuk, waar gaat m’n sparkle van aan en hoe kan ik me weer intrinsiek ambassadeur van m’n/een vak voelen? Waar ik aan het begin van het traject dacht helemaal klaar te zijn met m’n vak, kwam ik er gaandeweg achter dat m’n sparkle wel degelijk van genoeg onderdelen van m’n vak aangaat. Het zat hem meer in de vorm. En die vorm heb ik aangepakt. Aan de hand van hele open vragen en concrete methodes van Eva ontpopten zich drie belangrijke pijlers: creatie, eigen regie en afwisseling. Met name tijdens de paar wandelcoachingsgesprekken, waarbij Eva de toepassing van natuur gebruikt als metafoor om gevoelens te duiden, zijn voor mij fundamentele zaken samengekomen. Nooit gedacht dat deze methode me het inzicht en vertrouwen zouden geven waar ik naar op zoek was om de stappen te zetten die ik nu gezet heb.

Ik heb nooit overwogen voor mezelf te beginnen (want ‘dat is niks voor mij / kan ik toch niet’), maar ik heb toch de switch gemaakt en ik ben nog nooit eerder zo enthousiast geweest over m’n werk! Uiteindelijk doe je het zelf, maar door Eva’s betrokkenheid, oprechtheid en haar geloof in mijn kunnen, heb ik:

vertrouwen in mijn eigen kunnen
inzicht in mijn sparkles
vertrouwen om te varen op vertrouwen
zie ik de legio aan mogelijkheden weer
Dat gun ik iedereen!

5
Christel Zeevalkink
Contentcreatie en communicatieadvies
etelka
{

Na 27 jaar met veel plezier in de detailhandel te hebben gewerkt, was het tijd om het roer om te gooien. Maar welke richting dat moest worden was voor mij een raadsel.

Het loopbaantraject bij Eva leverde me veel inzichten en ook zelfvertrouwen op. Ik vond het lastig te aanvaarden dat ik meer een generalist ben dan een specialist, maar dat keert zich nu ten goede. Ik ben n.a.v. het loopbaantraject met Eva gestart met een studie Social Work Bachelor, en heb deze bijna afgerond. Ondertussen is er een hele mooie vacature op mijn pad gekomen en ben ik aan het werken in mijn nieuwe vakgebied. De opleiding past me als een jas. Ik heb ontdekt hoe leuk ik het vind om weer te leren, ondanks dat ik vooraf twijfels had of het allemaal (nog) wel zou lukken. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst nog verder ga studeren.

Eva’s begeleiding heb ik als heel positief ervaren! Praktisch, efficiënt, duidelijk en flexibel.
Ik zou haar aanraden om hoe ze is als persoon! Dat spreekt uit haar website, manier van communicatie en omgaan met mensen. Op die manier ben ik ook bij haar terecht gekomen.

Dank je wel voor de fijne begeleiding! Ik heb het nieuwe pad voor het tweede deel van mijn leven gevonden, dankzij jou hulp!

5
Etelka Oortwijn
Apeldoorn
Kuarik
{

Ik kwam bij Eva terecht omdat ik het idee had dat ik verder moest in mijn carrière maar niet wist hoe en waarheen dan? Het gehele coachingstraject heeft mij een totaal profiel en toekomstplan opgeleverd. Er is hiervoor gekeken naar competenties, wensen, dromen en toekomstplannen. Daarnaast gebruik gemaakt van 360 feedback van collega’s, wat ook mooi en compleet beeld geeft.

Onze gesprekken hebben zowel online als fysiek plaatsgevonden. Zo ook een wandelsessie in het bos, wat tevens een relaxe manier is om een coachingsgesprek te hebben, met alle mooie metaforen die je in de natuur ziet.

Eva is een nuchtere, meedenkende coach die op een rustige en fijne manier me heeft begeleid in het hele traject. Het fijne was vooral de mail met highlights na elk gesprek en de vervolgacties, lekker overzichtelijk. We hebben een mooi profielschets en toekomstplan kunnen ontwikkelen wat mij gaat helpen in mijn werk maar ook in mijn priveleven.

5
Kuarik van der Weerd - Yildiz
Event coördinator
Marije
{

Ik vind Eva een echte coach; ze denkt mee, biedt structuur, is helder, geeft goede opdrachten… Het is echt dankzij haar dat ik het vertrouwen kreeg om stappen te zetten. Misschien wist ik in mijn achterhoofd wel dat mijn passie elders lag, maar daadwerkelijk het roer omgooien (je baan opzeggen en voor jezelf beginnen in een andere branche) is iets anders. Ik was best onzeker, maar kreeg gaandeweg meer vertrouwen. Niet dat Eva je pusht, maar door de inzichten die je zelf opdoet kun je een weloverwogen keuze maken. In dit geval was het voor mij het beste om iets anders te gaan doen. Voor mezelf en mijn gezin (je bent toch een leuker mens als je het fijn hebt op je werk 😉) en ook voor mijn (inmiddels ex-)werkgever. En dat komt door Eva als persoon, maar ook door hoe het traject in elkaar zit. Het blijft niet oppervlakkig, maar je bekijkt samen alles op z’n breedst. En Eva vraagt stevig door. Je er even makkelijk vanaf maken is er niet bij. Zo sloten we steeds meer uit (in mijn geval). Echt een trechter dus. Kortom, het was al met al een feestje om dit traject te volgen. Voor mij is het zelfs ‘life changing’ geweest.

5
Marije Zuidema
Mystery Person
{

Onze laatste wandeling heeft me wel aan het denken gezet over de reflectie en het stilstaan. Ik zie dat ik veel dingen (zakelijk en privé) in de hoogste versnelling doe, dit kan echt wel een tandje minder.

Je energie, positiviteit, het doorvragen en mij laten inzien waar mijn wensen, behoeftes en kwaliteiten die ik zelf niet zag. Je stelt de juiste vragen en luistert goed, zo kom je tot de kern. De afwisseling met de wandelcoaching vond ik goed waarbij je de natuur als metafoor kon gebruiken maar ook momenten van stilte of wandeltempo jou iets vertelde over mij.

5
Hogeschooldocent
Hilde
{

Stilstaan bij wat ik doe en waar ik mij naartoe wil bewegen in de toekomst waren redenen om bij Eva te starten met een ontwikkeladviestraject. Inmiddels ben ik alweer ruim tien jaar aan het werk en heb hier nog niet eerder (bewust) de tijd voor genomen. Hoe fijn is het om daar eens uitgebreid bij stil te staan!

De afspraken met Eva waren zowel online als offline. Bij de verschillende opdrachten bekijkt Eva alles met een nuchtere blik en ze kan goed meedenken. De methodes die ze toepast zorgen voor een positieve en concrete benadering waarin we naar mijn idee tot een goede kern zijn gekomen. Door Eva’s enthousiasme en humor heb ik met veel plezier het traject gevolgd.

Eens een keer stil staan bij wat ik doe en hoe ik mij verder wil ontwikkelen, geeft mij veel energie. Ik ga met veel motivatie aan de slag om mij verder te ontwikkelen. Stilstaan, terug- en vooruitblikken: ik gun het dan ook iedereen!

5
Hilde Dijcker - Van der Linden
Kevin
{

Ik ben met Eva een traject aangegaan doordat ik grote twijfels had over de richting die ik op ben gegaan. Ik heb een studie gekozen in het verleden waarover ik twijfel of dat de juiste keuze is geweest. Ook de banen die ik vervolgens uitgeoefend heb na het afronden van mijn studie maakten mij niet enthousiast.

Hierdoor heb ik besloten om samen met Eva terug te gaan naar de basis. Wat zijn mijn competenties en vooral wat zijn mijn interesses/waar word ik blij van?

Tijdens de gesprekken heb ik Eva ervaren als een enthousiast en enorm positief persoon die je aan het denken zet en die ook zelf met ideeën komt wanneer je even vastloopt.

Uiteindelijk heeft dit traject geleid tot een mooi overzicht met wensen en eisen van een functie/organisatie die voor mij belangrijk zijn om met plezier naar mijn werk te gaan.

Absoluut een aanrader, zeker voor de vele mensen die net als mij twijfelen of ze op hun plek zitten.

Vlak na ons laatste gesprek vond Kevin een leuke baan!

5
Kevin Jansen
Mariette
{

Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne coaching. Ik heb echt het gevoel dat ik nu op de goede weg ben, en heb handige tools gekregen om mijn werk in het vizier te houden, te jobcraften en af en toe stil te staan bij mijn toekomstplannen. Dat maakt dat ik met meer vertrouwen naar de toekomst ga. Ik denk dat ik het juiste pad naar de pot met goud wel ga vinden!

5
Mariette van Maarseveen
Hogeschooldocent en onderzoeker
Mystery Person
{

Eva heeft me geholpen mezelf beter te leren kennen. Ik ben bewuster geworden over de dingen die ik goed kan en die me interesseren. Hiermee wordt het voor mij makkelijker om in de toekomst me te heroriënteren, nu ik weet waar ik aanleg voor heb. Via online gesprekken wist ze interactieve sessies te organiseren. Altijd enthousiast en geïnteresseerd!

5
Sofie
Lieke
{

Mijn vraag waarmee ik aan de slag ben gegaan met Eva was: Wat past bij mij? Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die inzetten in mijn werk? En hoe kan ik weer gelukkig worden in mijn werk?

Eva heeft mij ontzettend goed geholpen door een overzichtelijk en duidelijk stappenplan samen met mij uit te voeren. Tevens maakt ze gebruik van tools die nog meer duidelijkheid verschaffen. Ik vond dit ontzettend leerzaam en prettig. Wij hadden onze afspraken via Teams en dit heb ik als prettig ervaren. Voor mij zou het veel reistijd opleveren als er een live-gesprek moest plaatsvinden.

Uiteindelijk heeft het traject mij opgeleverd dat ik mij weer zekerder voel. Dit komt voornamelijk omdat Eva een positieve insteek heeft en ze heeft gekeken naar mijn kwaliteiten.

Ook heb ik nu een duidelijke richting waar ik naartoe wil in mijn werk.

Ik ben blij dat ik het traject met jou ben aangegaan!

5
Lieke Sterk
Mystery Person
{

Tijdens mijn studie fysiotherapie groeide mijn twijfels over het vak, maar besloot ik bij gebrek aan een plan B de studie toch af te maken en aan de slag te gaan in het werkveld. Toch bleef de passie in mijn werk ontbreken en zocht ik naar een manier om mij verder te oriënteren in mogelijke loopbaan richtingen. Bij Eva kon ik met dit vraagstuk terecht en heb ik middels een loopbaantraject inzicht gekregen in o.a. mijn interesses, kwaliteiten en de arbeidsmarkt.

Samen met Eva heb ik een ontwikkelplan opgesteld met concrete stappen die ik ga zetten, waardoor ik het ‘zetje’ heb gekregen die ik nodig had. Ik heb het traject volledig online gevolgd, waarbij de gesprekken met Eva via videobellen plaatsvonden. Los van dat dit passend is bij deze tijd, ging het naar mijn gevoel niet ten koste van de kwaliteit en had het ook voordelen. Zo konden we samen, zoals middels scherm delen, online uitwerkingen van opdrachten bekijken of relevante sites bezoeken.

De begeleiding heb ik als erg prettig ervaren. Eva zorgt voor persoonlijke gesprekken en haar open houding en positieve energie werken daarbij uitnodigend om verder te komen in het proces. Mijn motivatie om mijn passie te vinden in mijn werk is gegroeid door de inzichten die ik gekregen heb, maar vooral door de passie die Eva uitstraalt in háár vak!

5
Lizzy
Mystery Person
{

Na verschillende jobs en opleidingen belandde ik in een tijdelijke functie en was ik even helemaal kwijt wat echt passend is voor mij kwa werk. Ik had hier wel gedachten over, maar het bleef steeds maar bij denken. Na een telefoontje met Eva bleek ze gelijk te snappen wat ik nodig had. Een passend plaatje waar ik blij van word met een concreet en haalbaar stappenplan.

De begeleiding vond zowel fysiek als online plaats en dit was erg prettig. Eva is een enthousiast, positief ingesteld persoon met veel ideeën. Ze leerde me alert te zijn op m’n aannames en te blijven denken in mogelijkheden. Thuis ging ik aan de slag met o.a. mijn interesses, competenties en mijn ideale werkomstandigheden en na de sessies had ik richting, een helder plaatje voor ogen en een stappenplan. Precies wat ik nodig had!

Dank je wel Eva! 🍀

5
Anne-Marie
Mystery Person
{

Omdat ik worstelde met de vraag op welke plek ik het liefst wil werken de komende jaren, besloot ik die vraag met een loopbaancoach te onderzoeken. In een viertal gesprekken hebben Eva en ik hieraan gewerkt. Prettig is het dat Eva meteen kon helpen met een stappenplan (trechteren) via je wensen, competenties, mogelijkheden en passie naar een werkomgeving en werkinhoud te gaan die me aanspreken. Dat gebeurde gestructureerd, direct en met meteen al concrete aanwijzingen waar ik mee verder kon. De online toelichtingen en opdrachten werkten ook prima tijdens dit traject.

Ik ben echt goed geholpen en weet zeker dat het me verder helpt met het maken van een goede keuze! Zoals een vriendin van me tegen me zei: “het roer moet om”! De richting weet ik nu te vinden.

5
Henk Hakkers
Bertilla
{

Mijn contract was niet verlengd en daar zat ik dan thuis te kijken. Ik was volop aan het solliciteren en werd ook uitgenodigd voor gesprekken maar werd het dan net niet of het voelde toch niet goed. Waar lag dat aan? En hoe kon ik zelf meer sturing geven? Ik heb bij Eva een ontwikkeladvies traject gevolgd om meer duidelijkheid te krijgen waar ik het meest blij van wordt en in welke richting ik mezelf verder wil ontwikkelen. Dit alles met het doel om een beter passende baan te vinden waar ik blij van wordt. Gedurende het traject heb ik een super mooie baan gevonden. Ik werk met heel veel plezier en passie, dat gun ik iedereen!

Eva heeft mij nog meer bewust gemaakt waar het om gaat in het leven, wat zijn je belangrijkste drijfveren en waarden. Waar wordt je blij van en wat wil je hiermee doen in je professionele/persoonlijke ontwikkeling. Zij zet je aan het denken door prikkelende vragen te stellen en door gebruik van bijvoorbeeld mooie inspiratie kaarten. Juist die combinatie vind ik heel verrassend en interessant.

Daarbij is Eva ook heel praktisch. Ze kan meteen de vertaalslag maken naar wat je met die wijsheid kunt gaan doen en hoe je e.e.a. kunt gaan aanpakken. Zodat het niet bij ideeën blijft maar ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Voor mij heeft het ontwikkel adviestraject opgeleverd dat ik meer focus heb in mijn ambitie. Ik ben ervan overtuigd dat als je iets echt wilt, je het ook kunt bereiken. En dat onderweg allerlei tussenstops kunnen zijn, maar uiteindelijk zal ik er komen want er leiden meerdere wegen naar Rome (metafoor voor mijn ambitie).

5
Bertilla van Es
Peter
{

Ik heb afgelopen najaar een coaching traject bij Eva gevolgd. Heel prettig hoe ze mij geholpen heeft om de eerste stappen te zetten in het vormgeven van mijn verdere loopbaan. Langs verschillende werkvormen erachter komen

wat ik belangrijk vind in mijn werk, wat ik zou willen veranderen, wat mijn volgende stappen en doelen zouden kunnen zijn. Ik was altijd zeker wat ik wilde in mijn werkzame leven, ik had een plan. In de corona-tijd veranderde dat. Eva heeft mij de handvaten gegeven om hiermee om te gaan en een nieuw plan op te stellen voor mijn toekomst.

Eva is heerlijk down to earth en een fijn luisterend oor. Ze stelt onbevooroordeeld kritische vragen die mij verder hebben geholpen in mijn proces. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen goed is om af en toe stil te staan bij je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Als je daarmee bezig gaat, zou ik Eva zeker aanbevelen.

5
Peter Wiggers
Mystery Person
{

Na een reorganisatie waarbij ik mijn baan verloor ben ik voor hulp bij Eva terecht gekomen. Voor ik het eerste gesprek bij haar heb gehad had ik zelf al een baan gevonden. Toch ben ik doorgegaan met het loopbaantraject want ik was wel nieuwsgierig wat nu echt een beroep is dat bij mij past.

Eva liet mij door middel van oefeningen goed nadenken over wat voor mij belangrijk is, privé en in mijn werk. Wat zijn mijn competenties? Waar liggen mijn interesses? Waar krijg ik energie van?

Eva helpt met veel enthousiasme en positiviteit. Ze blijft doorvragen tot ze tot de kern komt. Uiteindelijk kwamen we uit op een aantal beroepen waar voor mij mogelijkheden liggen. Gek genoeg heb ik deze beroepen al wel eens in mijn hoofd gehad maar er nooit iets mee gedaan. Door middel van een ontwikkelplan hebben we acties opgesteld die ik moet doen om tot mijn ideale beroep te komen. Het traject bij Eva is voor mij heel nuttig geweest.

5
Jolanda
Mystery Person
{

Eva Visser heeft mijn erg geholpen met het richting geven van mijn loopbaan switch die ik aan het maken ben! Ze denkt goed mee en zet alles helder punt voor punt uiteen. Super bedankt hiervoor!

5
Jorrit Elfferich
Helena
{

Via een traject voor 50 plussers kwam Eva als (wandel)coach op mijn pad. Ik voelde me gelijk aangetrokken door haar open houding en vrolijke blik. Een klik voelen met iemand krijgt vaak een vervolg. Dit was ook het geval met Eva. Ik had een hulpvraag waar zij mij perfect in kon begeleiden. Door de afronding van mijn opleiding tot stress en burn-out coach wilde ik graag met haar sparren over de volgende stappen om voor mezelf te beginnen.

Het mooie aan de uitwisseling met Eva was dat alles wat ik inbracht van mezelf er mocht zijn en positief werd ontvangen. Hierdoor kon ik in alle openheid volledig mezelf zijn en met groeiend vertrouwen zicht op mijn volgende stappen krijgen. Haar provocatieve opmerkingen werkten daarbij voor mij zeer ontspannend. Zowel via Zoom als in haar praktijk, contact met Eva is echt!

Deze coaching van Eva heeft me in korte tijd veel geleerd, dat het geen sprong is maar stapjes, dat ik een stip heb om naartoe te werken en dat die ook kan verschuiven. Zelf aan het roer sta van dit nieuwe experiment en er vooral ook van mag genieten. En Eva genoot mee met dit onderdeel van mijn reis, dat is vooral heel leuk om te ervaren.

5
Helena Weitenberg
Mystery Person
{

Eva heeft me op een prettige manier geholpen toen ik bij haar kwam voor het ontwikkeladvies 45+. Eva is goed in het behouden van de focus terwijl ze vooral ook het gesprek de ruimte geeft. Haar reflecties en samenvattingen raakten vaak de kern waardoor er bij mij snel inzichten ontstonden waar ik mee verder kon. De werkvormen die ze aanbood pasten bij mij en de vragen die ik had. Beste Eva dank daarvoor.

5
Ben
Mystery Person
{

Ik kwam bij Eva omdat ik wilde onderzoeken of de dingen die ik doe kunnen leiden tot duidelijkheid waar ik naartoe zou kunnen werken. Eva stelde mij vragen en paste de werkvorm aan aan de situatie. De ene keer deden we een rollenspel, de andere keer iets met kaarten of foto’s associëren. Eva heeft veel werkvormen tot haar beschikking en ze kan goede verhelderende vragen stellen waardoor ze snel tot de kern komt. Dit alles gebeurt in een waarderende sfeer. Na de bijeenkomsten is voor mij duidelijk geworden wat mijn diepere waarden zijn en dat hebben we uitgewerkt naar concrete stappen om mee verder te gaan.

5
Anne
Mystery Person
{

Op zoek naar een nieuwe baan, ben ik in een traject met Eva gestapt. Eva sprak me aan omdat ik haar via mijn werk een keer online had ontmoet en het gelijk klikte. Bovendien verwachtte ik dat onze interessegebieden zouden aansluiten. Eva heeft me stapsgewijs begeleid om mijn zoekprofiel scherper te krijgen: de werkzaamheden die me het meest liggen, mijn interessegebieden en de werkomstandigheden waaraan ik hecht. We hebben vervolgens samen verkend hoe ik, vanuit wat mij aanspreekt en kenmerkt, gericht én open in gesprek kan gaan met mensen uit mijn netwerk.

Eva luistert goed. Ze sluit bij me aan en daagt me uit. Een uurtje met haar vliegt voorbij. Het traject met Eva heb ik volledig online gedaan. De nieuwe baan heb ik nog niet gevonden. Daar ga ik de komende tijd mee aan de slag.

5
Johanna
Peter
{

Ik kwam bij Eva terecht omdat ik vast zit in mijn huidige werk. Ik wil van baan en werkomgeving veranderen, maar wist niet zo goed in welke richting en welke organisaties bij mij zouden passen.

In een aantal prettige gesprekken met Eva en door middel van verschillende leuke opdrachten kreeg ik een steeds helderder beeld van mijn opties. We stelden samen een plan van aanpak op om nieuwe sporen verder te onderzoeken en Eva gaf mij energie en ondersteuning om daar verder concrete stappen in te zetten.

Haar gestructureerde aanpak, inlevingsvermogen en enthousiasme vond ik erg prettig. Ik heb weer perspectief in mijn loopbaan gekregen, bedankt daarvoor!

Update: Peter begint binnenkort aan een nieuwe baan in een nieuwe organisatie en kon zelfs uit drie opties kiezen!

5
Peter Kooijmans
Mystery Person
{

In mijn huidige loopbaan ben ik bij twee verschillende banen vastgelopen. Na de eerste baan volgde uiteindelijk een carrière-switch, maar ook in de tweede baan blijkt na een behoorlijke periode dat het toch niet helemaal loopt. Het leek me goed om nu met behulp van een loopbaancoach gerichter te zoeken naar mogelijkheden voor mij op de arbeidsmarkt.
Ik kreeg te horen over het Ontwikkeladvies van de overheid en ben zodoende bij Eva Visser terecht gekomen. Zij heeft me gedurende een aantal weken, bestaande uit 4 gesprekken en enkele opdrachten, geholpen met mijn hulpvraag. Bij de start hebben we samen een plan met einddoel opgesteld. In de gesprekken viel op dat Eva goed voorbereid is en met regelmaat de voortgang bewaakt. Tijdens opdrachten blijft ze doorvragen om zodoende echt bij de kern te komen. Gedurende het traject heb ik een duidelijker beeld gekregen over mijn eigen capaciteiten/interesses en voorwaarden waar werk voor mij het best aan kan voldoen. Dit heeft me alvast geholpen om in mijn huidige baan de mogelijkheden voor meer bij mij passend werk te vergroten.

Het ontwikkelplan van de overheid is qua duur wat kort. Maar ik heb in ieder geval een eerste beeld gekregen en ben zeer positief over de opbrengst tot nu toe. Zoek je een enthousiaste loopbaancoach en iemand die goed naar je luistert dan ben je bij Eva aan het goede adres!

5
F. (man)
Mystery Person
{

De gesprekken met Eva vond ik erg prettig en verhelderend. Door een positieve aanpak, inspirerende oefeningen en open vragen heb ik mooie inzichten gekregen die me zeker verder helpen in mijn ondernemerschap.

5
Maaike
Mystery Person
{

Ik was op zoek naar een coach die mij kon sturen in de juiste loopbaanrichting. Eva nam mij mee in de reis naar mijn verleden, heden en toekomst. Onze gesprekken waren open, direct en doortastend. Hierdoor ben ik erachter gekomen wie ik ben, waar ik energie van krijg en welke beroepen daarbij aansluiten. Ik kan nu gericht gaan solliciteren!
Ik heb Eva ervaren als iemand die eerlijk, positief, doelgericht en gepassioneerd is als coach, maar ook als mens. Ik wens iedereen zo’n loopbaancoach toe!

5
Famke
Mystery Person
{

Ik ben zeer tevreden over Eva. Zij heeft mij door dit proces heen geleid met een persoonlijke en praktische manier van werken waarbij ook de humor op momenten niet ontbrak. Alle gesprekken waren Covid-proof omdat alles heel goed ook online te doen was. Zij is een erg fijne en deskundige coach!

5
M. (vrouw)
Mystery Person
{

Op een gegeven moment was ik niet meer happy in mijn huidige baan en wist ik dat ik op zoek moest gaan naar iets anders. Maar wat precies? En vooral: waar? Na een aantal fijne gesprekken met Eva, waarin ze me stimuleerde hier over na te denken, kreeg ik elk gesprek een beetje meer scherp wat precies bij me past. Waar ik goed in ben, wat me energie geeft en wat niet.

Dat heeft er toe geleid dat ik nu veel zelfverzekerder in mijn schoenen sta. Ik weet waar ik naartoe wil werken en heb zelf potentiele nieuwe werkgevers benaderd die daar bij passen. Inmiddels zijn we en paar maanden verder en begin ik over drie weken bij een organisatie waar ik altijd al graag wilde werken. Eva leerde me de touwtjes weer in handen te nemen!

5
Natascha
Mystery Person
{

In mijn zoektocht om mijn ‘toekomstbestendigheid te vergroten’ kwam Eva Visser Advies op mijn pad. Ik kreeg op Eva’s website de indruk dat het traject helemaal naar mijn wens zou kunnen worden ingericht. En vooral dat aspect sprak me vooraf erg aan. Ook omdat ik in de loop der jaren al meerdere sessies, zoals talentgericht werken en jobcrafting, heb meegemaakt. Het ging mij er vooral om voorbereid te zijn op toekomstige veranderingen en niet om een gerichte en geplande carrièreswitch.

In het traject bleek al snel dat ik inderdaad vooraf mijn wensen en doelen kon formuleren (en visualiseren) en dat Eva deze informatie gebruikte om er een prima passend vervolg aan te geven. En al te gemakkelijk kwam ik er niet mee weg, mocht ik dat vooraf nog gedacht hebben. Want ondanks alle flexibiliteit werd ik door de professionaliteit van Eva wel aangespoord om serieus over mijn eigenschappen, situatie en mogelijkheden na te denken en daarbij ook echt concreet te worden. Hoewel ik me gaandeweg wel eens afvroeg of de door mij vooraf bedachte doelen in dit loopbaantraject zouden worden gehaald bleek de puzzel aan het eind perfect in elkaar te vallen. Ik wilde een soort overzicht van ‘reisopties met aankomst- en vertrektijden’ en dat is precies het resultaat geworden.

Ik kijk terug op een serie prettige en persoonlijke gesprekken waarbij ik geen herhaling van zetten hoefde te doen maar wel op een goede manier werd uitgedaagd. Eva beschikt over een scala aan (gespreks)technieken die ze vaardig weet in te zetten, ook als een deel van die gesprekken digitaal moest plaatsvinden vanwege de corona-omstandigheden. Eva: hartelijk dank voor je betrokkenheid!

5
Martien
Gretha
{

Met de hulp van Eva is het gelukt mijn wensen, behoeften en ideeën heel concreet te vertalen naar een ontwikkelplan. Door haar geduld, bescheiden benadering en volhardend doorvragen heb ik toch weer nieuwe inzichten gekregen waar ik in mijn huidige baan ook iets mee kan.

Voor mij is de samenwerking met Eva een bevestiging dat een ontwikkeladvies ook zinvol is wanneer je het naar je zin hebt in een bestaande baan. Ik ben blij dat we deze kans hebben aangegrepen om over toekomstige ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid na te denken.

5
Gretha van Velthuizen
Mystery Person
{

Vandaag een eerste consult van Eva gehad. Ze stelt je snel op je gemak en is heel positief. Ze benadert je ook heel positief en zet in op je talenten. Door Eva heb ik nieuwe inzichten mogen krijgen over het vervolg van mijn loopbaan. Welke talenten ik heb en wat wel en niet bij me past. Ze stelt goede vragen en laat jou aan het woord en zet je aan het denken. Eva zet je in je kracht en geeft je energie. Ik heb het als heel prettig ervaren en zal het iedereen aanraden. Ik ga nu, dankzij Eva, vol goede moed mijn zoektocht vervolgen.

5
Nienke Huisman
Mystery Person
{

Door de gesprekken met Eva zie ik mijn eigen mogelijkheden waar ik mee aan de slag moet. Heeft mij kritisch laten kijken naar mijzelf. Was een goede zet om dit traject in te gaan.

5
Robert van Dijk
Mystery Person
{

Ik vond het hele prettige gesprekken, Eva. Je bent serieus, zorgvuldig, respectvol en verrassend creatief. De gesprekken met jou waren een feestje!

5
Willy
Laurens
{

Ik kan nu beter omgaan met concurrentie (andere kandidaten) en mijzelf goed neerzetten tijdens een sollicitatiegesprek.

5
Laurens van de Graaf
{

Ik ben altijd iemand geweest met een plan maar merkte dat ik het moeilijk vond om een plan C voor mezelf te bedenken. Aangezien mijn eerste carrière keuzes nogal dichtbij elkaar stonden qua thema leek het mij een goed idee om in zee te gaan met Eva’s expertise. Ze geeft goede feedback en inzichten op het gebied van carrière mogelijkheden en hoe ik mijn volgende stappen kan nemen voor een stabiele toekomst. Daarnaast is zij super vriendelijk en fijn om mee te praten! Ik zou haar zeker aanraden als loopbaancoach. Je ziet dat ze van haar werk geniet. Bedankt Eva en nog veel succes!

5
Aleksandra Slenter
Mystery Person
{

Ik heb veel over mezelf geleerd bij de sessies met jou, het vergemakkelijkt het keuzes maken.

5
Johnny
Ingrid
{

Ik zocht een coach om mijn werkende leven onder de loep te nemen en koers te bepalen voor de toekomst. In Eva heb ik een coach gevonden die mij op een heel heldere positieve manier naar mezelf heeft laten kijken. Ze benaderde mij met oprechte interesse en enthousiasme, wat voor mij inspirerend was. Ik ben heel blij dat ik met Eva in zee ben gegaan en ga vol goede moed verder

5
Ingrid Harleman
Mystery Person
{

Eva laat jezelf spiegelen
Zoekende naar een nieuw project of vraagstuk bij mijn werkgever kwamen de gesprekken met Eva op het goede moment. Ze opent de deur even rustig als ze de gesprekken voert. Met de inzet van kaarten met tekst en foto’s inspireert ze je om antwoord te geven op vragen die je helpen naar wat voor jou belangrijk is. Ze laat je vertellen, verdiept zich in wie jij bent en sluit de methode hierbij aan. Zo gaf ik aan vrij introvert te zijn en de keer erop heeft ze hier meer over gelezen zodat ze nog beter kan aansluiten bij wat voor jou prettig is. Ik houd bijvoorbeeld erg

van buiten zijn en het tweede gesprek stelde ze een wandeling voor in de bossen in mijn omgeving. Toen ik me het derde gesprek verbaasde over haar verhaal over mij – gaf ze aan ‘maar dit is wat jij me allemaal over jezelf hebt vertelt’. Het was bijzonder zo’n heldere spiegel voorgehouden te krijgen. Ik vind het een kwaliteit hoe goed ze in zo’n korte tijd tot de kern weet te komen. Het is een bevestiging van wat je al weet maar geeft tegelijk inzicht in waar je je in de toekomst op wilt richten. Eva bedankt!

5
Marleen
Simone
{

Ik was op zoek naar meer diepgang, door bijvoorbeeld een aanvullende opleiding te gaan volgen. Samen met Eva zorgvuldig gekeken naar mijn eigen normen en waarden, interesses en d.m.v. oefeningen en huiswerk werd het dankzij Eva steeds duidelijker voor mij. Eva heeft het traject heel goed en zorgvuldig begeleid waardoor ik nu weet wat ik wil, waarom ik dat wil en welke stappen ik daarvoor kan zetten.

5
Mystery Person
{

Ik weet nu beter waarin ik verschil van anderen en wat mij mij maakt in mijn werkzaamheden. Onder andere doordat ik heel helder heb wat mijn missie is en hoe ik te werk wil gaan.

5
Veronique

Haal jij alles uit jouw loopbaan?

Wil je meer weten over hoe je meer geluk vindt in je werk?
Graag ga ik samen met jou aan de slag om te kijken wat je wilt en welke stappen je kunt nemen. Neem contact op per telefoon, mail of vul onderstaand formulier in.