Gun jezelf meer plezier in je werk, nu en straks

Veel tijd heb je al besteed door zelf na te denken, over waar jouw kwaliteiten liggen, wat je verder zou willen. Misschien heb je al wat testjes gedaan, wat andere mensen gesproken. Toch kom je niet verder want je weet niet waar te beginnen en mist een stok achter de deur. Start met het individuele traject en ontdek wat jij kunt en wilt en welke mogelijkheden dit voor jou biedt. In je huidige baan en daar buiten, meer plezier in je werk, nu en straks. En die stok achter de deur? Die is niet meer nodig. Je bent niet meer te houden!

Herken je dit?

 • ’s Ochtends ga je vol goede moed naar je werk: vandaag ga je er weer voor! Na je eerste afspraak is er weinig over van die positieve instelling en je energie is al voor een groot deel weggelekt. Het voelt allemaal zó voorspelbaar. Op de automatische piloot doe je de rest van de dag je werk en je vraagt je af: is dit het nou?
 • Tijdens het avondeten antwoord je ‘ja, prima’ op de vraag hoe het op je werk was. Echt enthousiast ben je niet meer. Sterker nog: je krijgt steeds vaker van je partner te horen dat je lontje wel erg kort is en je steeds veel loopt te mopperen.
 • Er is een reorganisatie op komst en dit heeft zeker impact op jouw werk. Het is niks voor jou ‘om maar te zien waar het schip strandt’, je wilt aan roer staan. Het verlamt je en je weet niet welke stappen je moet nemen.
 • Al een tijdje droom je over wat anders, je hebt er ook al ideeën over, alleen de actie ontbreekt…

Zo wil je het niet langer!

  scheve boom
  individuele loopbaan coaching

  Hoe zou het zijn als…

  • Je zondagavond nog geniet van je weekend en dat sluimerende gevoel van ‘o bah, morgen moet ik weer …’ weg is?
  • Je ’s ochtends vrolijk in je auto of op de fiets stapt, in plaats van met die eeuwige steen op je maag?
  • Er een echte glimlach op je gezicht verschijnt en je enthousiast vertelt als iemand vraagt ‘hoe is het op je werk?’
  • Je het gevoel hebt dat je er echt toe doet? Dat je een belangrijke rol speelt met je werk?
  • Je je weer kunt ontwikkelen? Je nieuwe dingen leert en je leergierigheid terug is?

  Dat kan dus gewoon!

  Wat levert het je op?

  • Je weet waar jij goed in bent, wat jouw talenten zijn
  • Antwoord op de vraag: waar krijg ik energie van en waar lekt m’n energie juist van weg?
  • Je weet precies waar je voor staat, waar jouw ‘vlammetje’ harder van gaat branden en waar je je voor wilt inzetten
  • Een gevoel van trots en regie: je hebt het stuur van jouw loopbaan en leven weer in eigen handen
  • Je hebt de tools en kennis hoe je die nieuwe baan kunt gaan veroveren, je weet het en kunt het nu!
  • Of je hebt alle ingrediënten om je huidige baan weer aantrekkelijk te maken

   Je hebt een plan voor de toekomst en staat te popelen om ‘m uit te voeren!

   paddestoel
   weer op pad

   Wat kost het en wat krijg ik dan?

   • Zeven 1-op-1 gesprekken van 1 uur
   • Opdrachten die je aan het denken zetten en inzichten geven
   • Een uitgebreid 1-op-1 terugkoppelgesprek van 1,5 uur over jouw talentenanalysetest (TMA) met extra’s zoals tips voor jouw ideale werkomgeving, ontwikkelmogelijkheden, leerstijl, etc. Ook ontvang je de rapportages digitaal (talentenanalysetest en competentiepaspoort)
   • Een jaar lang toegang tot een online database bomvol beroepen, opleidingen en vacatures (LDC)
   • Informatie over de arbeidsmarkt, netwerken, jobmarketing, jobcraften

    

   De investering is 2250 euro incl. 21% btw. Voor dit geld kun je natuurlijk een vakantie boeken, een nieuwe bank kopen of op je spaarrekening laten staan. Maar met dit loopbaantraject investeer je in je toekomst. Iets waar je je hele leven iets aan hebt en je een gelukkiger persoon van wordt! Dat is niet in geld uit te drukken. Wil of kun je niet zelf betalen? Er zijn veel werkgevers die hun medewerkers volledig faciliteren hierin, of gedeeltelijk. Vaak is dit ook vastgelegd in de CAO. Ga het gesprek aan, wie niet waagt die niet wint. Werk je bij de Rijksoverheid? Dan is dit sowieso in 2024 nog goed geregeld, kijk hiervoor op m’n website bij ‘gratis’.

   Ervaringen

   Lees hoe anderen het 1-op-1 traject ervaren.

    

   Na een soort van meltdown t.a.v. m’n werk, ben ik met Eva op zoek gegaan naar m’n “sparkle”. Wat vind ik écht leuk, waar gaat m’n sparkle van aan en hoe kan ik me weer intrinsiek ambassadeur van m’n/een vak voelen? Waar ik aan het begin van het traject dacht helemaal klaar te zijn met m’n vak, kwam ik er gaandeweg achter dat m’n sparkle wel degelijk van genoeg onderdelen van m’n vak aangaat. Het zat hem meer in de vorm. En die vorm heb ik aangepakt. Aan de hand van hele open vragen en concrete methodes van Eva ontpopten zich drie belangrijke pijlers: creatie, eigen regie en afwisseling. Met name tijdens de paar wandelcoachingsgesprekken, waarbij Eva de toepassing van natuur gebruikt als metafoor om gevoelens te duiden, zijn voor mij fundamentele zaken samengekomen. Nooit gedacht dat deze methode me het inzicht en vertrouwen zouden geven waar ik naar op zoek was om de stappen te zetten die ik nu gezet heb.

   Ik heb nooit overwogen voor mezelf te beginnen (want ‘dat is niks voor mij / kan ik toch niet’), maar ik heb toch de switch gemaakt en ik ben nog nooit eerder zo enthousiast geweest over m’n werk! Uiteindelijk doe je het zelf, maar door Eva’s betrokkenheid, oprechtheid en haar geloof in mijn kunnen, heb ik:

   • vertrouwen in mijn eigen kunnen
   • inzicht in mijn sparkles
   • vertrouwen om te varen op vertrouwen
   • zie ik de legio aan mogelijkheden weer

   Dat gun ik iedereen!

   Christel Zeevalkink

   Contentcreatie en communicatieadvies

   Ik loop al een tijdje vast op mijn werk, heb het gevoel dat het soort werk, de werkomgeving en de werkdruk niet bij mij passen en ik loop constant op mijn tenen.

   Door de wandelgesprekken met Eva heb ik veel inzicht gekregen in waar ik precies tegenaan loop en wat ik wel zoek in mijn werk om meer werkplezier te ervaren. Dat heeft geleid tot een concreet plan waarmee ik binnen mijn huidige werk in gesprek ga. Ik heb nu weer het gevoel dat ik de regie heb over mijn eigen loopbaan en kijk positief naar de toekomst.

   Eva is professioneel, vol passie en weet door de juiste vragen te stellen en doorvragen tot de kern van het probleem te komen. De opdrachten hebben gezorgd dat ik nu beter weet wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik precies zoek. Het wandelen in de natuur vind ik een prettige manier om in gesprek te gaan. Het zorgt makkelijke voor focus en ontspanning, verruimen van je blik en creativiteit door gebruik te maken van de objecten die je in de natuur tegenkomt.

   Femke Klooster

   Medewerker communicatie

   FAQ

   Voor wie is dit traject geschikt?

   Voor iedereen die beseft dat ze zelf eigenaar is van haar loopbaan en bezig wil met haar toekomst. En hiertoe ook actie onderneemt: niet alleen voornemen, ook doen. Actie!

   Hoelang duurt dit traject?

   Tussen de 3 en 12 maanden, vaak 4 tot 7 maanden. Het hangt af van hoeveel tijd en ruimte (in je agenda én in je hoofd) je hiervoor vrij maakt. We spreken elkaar in het begin elke twee of drie weken, daarna zit er meer ruimte tussen de gesprekken.

   Waarom 8 gesprekken, is dat niet veel / kunnen we niet gewoon een paar gesprekken hebben?

   Acht is ideaal. Ik merkte dat minder gesprekken te weinig zijn. Er is zo ruimte en tijd om jouw ontdekkingstocht te maken zonder gehaast, dat is nergens goed voor. Een goed doordacht toekomstplan maken en weten hoe je die uit wilt voeren, vraagt tijd en is dan ook de moeite waard.

   Waarom wandelend in gesprek?

   Omdat:
   – het effectief is (naast elkaar lopen geeft letterlijk een andere blik en ruimte voor jouw gedachten, je komt zo sneller tot de kern)
   – het direct afstand geeft tot jouw dagelijkse situatie (waardoor je sneller tot inzichten en nieuwe ideeen komt)
   – je je krachtig voelt (jouw benen brengen jou ergens!)
   – het gezond is (al een paar minuten buiten wandelen werkt)
   – we de natuur in zetten (ter spiegeling, inspiratie, troost, relativering, ontspanning)

   In het voorjaar van 2022 heb ik de Wandelcoach Opleiding gevolgd en doe sindsdien (bijna) niet meer anders! Van coachees hoor ik keer op keer dat het fijn is en makkelijk praat. Lees bijvoorbeeld de ervaringen van Christel en Femke.

   Wie betaalt het?
   Volgt iedereen hetzelfde traject?

   Nee, je gaat niet door een ‘wasstraat’. We kijken wat jij nodig hebt en zoomen daar op in. De methoden die ik gebruik vormen wel het ‘geraamte’ van het traject, maar iedereen is anders, dus elke ’tocht’ is anders.

   eva visser

   Ben je toe aan frisse kijk op jouw loopbaan? 

   Sterk in je loopbaan! is dan perfect voor jou. Alles begint met een goed gesprek, dus neem gerust contact op via Whatsapp of telefoon. Vandaar kijken we wat jij belangrijk vindt, wat je wilt bereiken en hoe ik je daarbij kan helpen. Een mailtje of berichtje via Linkedin sturen kan natuurlijk ook.

   Eva Visser