Via een traject voor 50 plussers kwam Eva als (wandel)coach op mijn pad. Ik voelde me gelijk aangetrokken door haar open houding en vrolijke blik. Een klik voelen met iemand krijgt vaak een vervolg. Dit was ook het geval met Eva. Ik had een hulpvraag waar zij mij perfect in kon begeleiden. Door de afronding van mijn opleiding tot stress en burn-out coach wilde ik graag met haar sparren over de volgende stappen om voor mezelf te beginnen.

Het mooie aan de uitwisseling met Eva was dat alles wat ik inbracht van mezelf er mocht zijn en positief werd ontvangen. Hierdoor kon ik in alle openheid volledig mezelf zijn en met groeiend vertrouwen zicht op mijn volgende stappen krijgen. Haar provocatieve opmerkingen werkten daarbij voor mij zeer ontspannend. Zowel via Zoom als in haar praktijk, contact met Eva is echt!

Deze coaching van Eva heeft me in korte tijd veel geleerd, dat het geen sprong is maar stapjes, dat ik een stip heb om naartoe te werken en dat die ook kan verschuiven. Zelf aan het roer sta van dit nieuwe experiment en er vooral ook van mag genieten. En Eva genoot mee met dit onderdeel van mijn reis, dat is vooral heel leuk om te ervaren.