In mijn huidige loopbaan ben ik bij twee verschillende banen vastgelopen. Na de eerste baan volgde uiteindelijk een carrière-switch, maar ook in de tweede baan blijkt na een behoorlijke periode dat het toch niet helemaal loopt. Het leek me goed om nu met behulp van een loopbaancoach gerichter te zoeken naar mogelijkheden voor mij op de arbeidsmarkt.
Ik kreeg te horen over het Ontwikkeladvies van de overheid en ben zodoende bij Eva Visser terecht gekomen. Zij heeft me gedurende een aantal weken, bestaande uit 4 gesprekken en enkele opdrachten, geholpen met mijn hulpvraag. Bij de start hebben we samen een plan met einddoel opgesteld. In de gesprekken viel op dat Eva goed voorbereid is en met regelmaat de voortgang bewaakt. Tijdens opdrachten blijft ze doorvragen om zodoende echt bij de kern te komen. Gedurende het traject heb ik een duidelijker beeld gekregen over mijn eigen capaciteiten/interesses en voorwaarden waar werk voor mij het best aan kan voldoen. Dit heeft me alvast geholpen om in mijn huidige baan de mogelijkheden voor meer bij mij passend werk te vergroten.

Het ontwikkelplan van de overheid is qua duur wat kort. Maar ik heb in ieder geval een eerste beeld gekregen en ben zeer positief over de opbrengst tot nu toe. Zoek je een enthousiaste loopbaancoach en iemand die goed naar je luistert dan ben je bij Eva aan het goede adres!