Na 27 jaar met veel plezier in de detailhandel te hebben gewerkt, was het tijd om het roer om te gooien. Maar welke richting dat moest worden was voor mij een raadsel.

Het loopbaantraject bij Eva leverde me veel inzichten en ook zelfvertrouwen op. Ik vond het lastig te aanvaarden dat ik meer een generalist ben dan een specialist, maar dat keert zich nu ten goede. Ik ben n.a.v. het loopbaantraject met Eva gestart met een studie Social Work Bachelor, en heb deze bijna afgerond. Ondertussen is er een hele mooie vacature op mijn pad gekomen en ben ik aan het werken in mijn nieuwe vakgebied. De opleiding past me als een jas. Ik heb ontdekt hoe leuk ik het vind om weer te leren, ondanks dat ik vooraf twijfels had of het allemaal (nog) wel zou lukken. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst nog verder ga studeren.

Eva’s begeleiding heb ik als heel positief ervaren! Praktisch, efficiënt, duidelijk en flexibel.
Ik zou haar aanraden om hoe ze is als persoon! Dat spreekt uit haar website, manier van communicatie en omgaan met mensen. Op die manier ben ik ook bij haar terecht gekomen.

Dank je wel voor de fijne begeleiding! Ik heb het nieuwe pad voor het tweede deel van mijn leven gevonden, dankzij jou hulp!