Mijn contract was niet verlengd en daar zat ik dan thuis te kijken. Ik was volop aan het solliciteren en werd ook uitgenodigd voor gesprekken maar werd het dan net niet of het voelde toch niet goed. Waar lag dat aan? En hoe kon ik zelf meer sturing geven? Ik heb bij Eva een ontwikkeladvies traject gevolgd om meer duidelijkheid te krijgen waar ik het meest blij van wordt en in welke richting ik mezelf verder wil ontwikkelen. Dit alles met het doel om een beter passende baan te vinden waar ik blij van wordt. Gedurende het traject heb ik een super mooie baan gevonden. Ik werk met heel veel plezier en passie, dat gun ik iedereen!

Eva heeft mij nog meer bewust gemaakt waar het om gaat in het leven, wat zijn je belangrijkste drijfveren en waarden. Waar wordt je blij van en wat wil je hiermee doen in je professionele/persoonlijke ontwikkeling. Zij zet je aan het denken door prikkelende vragen te stellen en door gebruik van bijvoorbeeld mooie inspiratie kaarten. Juist die combinatie vind ik heel verrassend en interessant.

Daarbij is Eva ook heel praktisch. Ze kan meteen de vertaalslag maken naar wat je met die wijsheid kunt gaan doen en hoe je e.e.a. kunt gaan aanpakken. Zodat het niet bij ideeën blijft maar ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Voor mij heeft het ontwikkel adviestraject opgeleverd dat ik meer focus heb in mijn ambitie. Ik ben ervan overtuigd dat als je iets echt wilt, je het ook kunt bereiken. En dat onderweg allerlei tussenstops kunnen zijn, maar uiteindelijk zal ik er komen want er leiden meerdere wegen naar Rome (metafoor voor mijn ambitie).