Jouw mini-APK in herfst,
winter, lente en zomer

Eindeloos heb je al nagedacht, maar in plaats van meer helderheid lijkt het alleen maar chaotischer te worden in je hoofd. Je blijft in een cirkeltje denken en komt zo niet vooruit. Met anderen heb je het er ook weleens over, toch vind je daar niet de diepgang die je zoekt. Gun jezelf elk seizoen een wandeling en blijf jezelf zo het hele jaar trouw!

Herken je dit?

 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en wilt het goed doen. Soms loopt het je dan ook over de schoenen, het is best veel allemaal. Niet alleen je baan vraagt aandacht. Ook je partner en kinderen, gezond eten, bewegen, misschien wel de zorg voor iemand in je omgeving
 • Je hoofd zit vol
 • Iets bijdragen, dat vind je belangrijk. Je twijfelt of je wel voldoende van betekenis bent in je werk.
 • Collega’s, je partner, vriendinnen… met hen spar je wel eens over je werk, maar al gauw gaat het dan weer over iets of iemand anders. 
 • De tijd of ruimte in je hoofd ontbreekt om echt stil te staan bij jou en je werk. Dat wil je wel, maar er is altijd wel iets urgenter.


Hmm, zo kom je dus niet verder.

  paddestoel
  individuele loopbaan coaching

  Hoe zou het zijn als…

  • Je tijd hebt voor reflectie, echt even stil staan bij jou, jouw energiegevers en -lekken, jouw werk
  • Je weet dat je jouw ‘onderhoud’ hebt gepland voor de komende tijd, dat is geborgd
  • Er iemand is die zonder oordelen met je meeloopt, die je vragen stelt waardoor je de dingen op een rij krijgt
  • Je jouw gedachten kunt benoemen zonder dat je er iets mee hoeft of iemand mee raakt
  • Dat onrustige gevoel weg is en je meer grip voelt op je werk en privésituatie

  Dat kan dus gewoon!

  Wat levert het je op?

  • Orde in je hoofd, overzicht, dat geeft je rust
  • Inzicht in waar je last van hebt en wat je wensen zijn
  • Inspiratie, andere perspectieven, je voelt weer energie en zin
  • Persoonlijke aandacht, jij staat centraal
  • Een gevoel van vertrouwen, je hebt weer overzicht en een plan voor de komende tijd

   Jij kunt weer vooruit, met energie!

   paddestoel
   weer op pad

   Wat kost het en wat krijg ik dan?

   • Vier 1-op-1 gesprekken van 1 uur wandelend in de natuur van omgeving hotel Gaia, elk seizoen 1
   • Gesprekken die gaan over wat jij op dat moment belangrijk vindt en waar jij behoefte aan hebt
   • Ik luister, stel vragen, spiegel en denk met je mee
   • Een dag voor elk gesprek sta je stil bij jouw situatie en behoefte voor het gesprek (vragenlijstje)
   • Na afloop van elk gesprek help ik je met een vragenlijstje jouw belangrijkste inzichten vast te houden en je acties uit te voeren
   • Een portie natuur voor je gezondheid, wandelen is goed voor je lijf en hoofd!
   • Regelmatig inspiratie over werk, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling in je mail, mijn Frisse Mail

    De investering is 423,50 euro incl. 21% btw. Dit geld kun je natuurlijk aan andere dingen besteden zoals een opleiding, een weekendje weg of op je spaarrekening laten staan. Maar met deze wandelingen investeer je in jezelf, jouw gezondheid en toekomst. Iets waar je meteen iets aan hebt en een gelukkiger persoon van wordt! Dat is niet in geld uit te drukken. Wil of kun je niet zelf betalen? Er zijn veel werkgevers die hun medewerkers volledig faciliteren hierin, of gedeeltelijk. Vaak is dit ook vastgelegd in de CAO. Ga het gesprek aan, wie niet waagt die niet wint.

    Let op: per 2024 kost dit seizoenspakket 514,25 euro incl. 21% btw.

    Ervaringen

    Lees hoe anderen een seizoenswandeling ervaren.

     

    Mijn aanleiding van het gesprekInmiddels ben ik bijna een jaar gestopt met werken om ruimte te maken voor wat ik mooi vind. Ik heb mijn werk vaak met mijn hoofd gedaan en volgehouden. En vooral dat laatste wilde ik niet meer. Maar wat dan? Een tijd van vertragen, zoeken, verwonderen brak aan en daar hoorde voor mij ook het volgen van interessante mensen en/of organisaties op LinkedIn bij. Zo zag ik steeds vaker berichten van Eva en de optie deed zich voor een wandelgesprek met haar te plannen in de week van de loopbaan. Dat deed ik. Ook al was ik al bezig met van alles en nog wat qua loopbaan. Ook al vind ik dat ik het zelf moet kunnen. Ook al vind ik het soms moeilijk om mensen mee te laten kijken. Ik wil vooruit en het lukt me niet goed de volgende stap te zetten (dacht ik). Dus nam ik de uitnodiging aan en reed ik van Zwolle naar Deventer om samen langs de IJssel te wandelen en te praten over wat ik kan en wil en nog niet durf.

     

    Wat heb ik uit dit gesprek gehaald? 
    Na ruim een uur wandelen, stapte ik met energie en een glimlach weer in de auto.
    Ik hoef het niet alleen te doen, er zijn plenty aan mogelijkheden en mensen die me een stap verder kunnen helpen. Dat wist ik al wel, maar die bomen in het bos belemmeren soms best wel mijn zicht. Zo wees Eva me een aantal concrete ‘bomen’ aan om eens kennis mee te maken ter ondersteuning om een volgende stap te zetten en moedigde ze me aan mijn zoeken (en aanbod) nog concreet te delen in mijn netwerk.Het is fijn om van een min of meer ‘onbekende’ terug te krijgen dat ik in mijn verhaal best duidelijk weet te verwoorden wat ik goed kan, waar ik blij van word en waar mijn voorzichtige verlangen leeft.
    De kunst is te gaan zaaien, daarna komt het oogsten. 
    Dank voor de wandeling! Het heeft me echt geholpen. Tuurlijk vind ik het nu spannend om volgende stappen te zetten en moet het even borrelen en landen voordat ik ga. Dat past bij mij, maar de beweging is ingezet.


    Vrouw

    Pieternel

    FAQ

    Voor wie zijn deze seizoenswandelingen geschikt?

    Een heel loopbaantraject voelt (op dit moment) wat te veel voor je, die tijd of ruimte heb je niet. Je wilt gewoon geregeld sparren en inspiratie opdoen. Kwalitatieve momenten van reflectie voor jezelf.

    Een andere optie is wanneer je net een loopbaantraject bij mij heb afgerond en scherp wilt blijven op je acties. Een soort onderhoudscontract dus, met inspiratie!

    Waarom elk seizoen een gesprek, kan ik niet gewoon vier gesprekken boeken?

    Wanneer je die behoefte voelt, raad ik je aan eem loopbaantraject te overwegen. Elk seizoen een gesprek is perfect voor ‘onderhoud’. Een check hoe je erbij staat, wat je bezighoudt en waar je heen wilt.

    Waarom wandelend in gesprek?

    Omdat:
    – het effectief is (naast elkaar lopen geeft letterlijk een andere blik en ruimte voor jouw gedachten, je komt zo sneller tot de kern)
    – het direct afstand geeft tot jouw dagelijkse situatie (waardoor je sneller tot inzichten en nieuwe ideeen komt)
    – je je krachtig voelt (jouw benen brengen jou ergens!)
    – het gezond is (al een paar minuten buiten wandelen werkt)
    – we de natuur in zetten (ter spiegeling, inspiratie, troost, relativering, ontspanning)

    In het voorjaar van 2022 heb ik de Wandelcoach Opleiding gevolgd en doe sindsdien (bijna) niet meer anders! Van coachees hoor ik keer op keer dat het fijn is en makkelijk praat. Lees bijvoorbeeld de ervaringen van Christel en Femke.

    Wie betaalt het?
    Zijn de wandelingen voor iedereen hetzelfde?

    Nee. Elk gesprek richt zich op jou en jouw vraagstuk op dat moment. Ik help je voorafgaand aan het gesprek tot helderheid te komen over je vraag, zodat we ons gesprek slim kunnen benutten.

    eva visser

    Ben je toe aan frisse kijk op jouw loopbaan? 

    Sterk in je loopbaan! is dan perfect voor jou. Alles begint met een goed gesprek, dus neem gerust contact op via Whatsapp of telefoon. Vandaar kijken we wat jij belangrijk vindt, wat je wilt bereiken en hoe ik je daarbij kan helpen. Een mailtje of berichtje via Linkedin sturen kan natuurlijk ook.

    Eva Visser